Recensies

Lees hieronder meerdere reviews van onze lieftallige hondenbezitters.

Suzan – Lumi

Yvonne is heel betrouwbaar en fantastisch in de omgang met honden. Onze hond is helemaal dol op haar. Het is ook fijn dat er zo flexibel afspraken met haar te maken zijn.

Zoë – Loeba

Wij kunnen niet meer zonder Doggiewalk. Doggiewalk staat altijd voor ons klaar en is enorm flexibel. Wij hebben twee honden en ze zijn beide enorm gek op haar. Eén van de twee is zeer schuw, maar toch heeft ze zijn hart weten te veroveren.

Fantastisch, dat is Doggiewalk als ik het in 1 woord moet beschrijven.

Joyce – Fay

Doggy walk gun je je hond! Onze labrador hond is dol op Yvonne. Ze is altijd vriendelijk, consistent en flexibel. De hond kan lekker ravotten en spelen met andere hondjes en komt moe maar voldaan weer naar huis. Onze hond is in vertrouwde handen bij haar.

Minke en Alfred – Lumi

Al jaren is Doggie walk voor ons een uitkomst en voor onze hond een feest.
Het combineren van allebei een drukke baan en een hond was zonder de diensten van Doggie walk niet mogelijk geweest.
Hopelijk kunnen we hier nog lang gebruik van maken.

Anqelique – Cato

Onze hond Cato is bij Yvonne van DoggieWalk in liefdevolle uitlaathanden en -voeten! Yvonne is betrokken, communiceert goed en doet net altijd een stapje extra en dat is zo fijn met de ziekte van Cato!
Cato is stapelgek op haar!

Maria – Morris

Ik heet Moris en het liefste wat ik doe is met hondjes van Yvonne racen over de berg. Het zijn mijn beste vriendjes. Als we allemaal goed geluisterd hebben, krijgen we van Yvonne een hondensnoepje.

Marit – Gijs

Betrouwbaar, lief & een echte dierenvriend. Gijs, onze flat coated retriever, gaat altijd graag mee en komt ook heel blij weer thuis!!

Annemiek – Maxi

Maxi, onze labrador, gaat al 6 jaar met Doggiewalk mee. Maxi is heel blij wanneer het busje van Doggiewalk hoort komen en is heel erg gesteld op eigenaresse en baasje Yvonne. Hij gaat 3 dagen per week mee en op deze dagen kan hij al zijn energie kwijt en daardoor hebben wij een (nog) lievere, voldane en rustige Maxi thuis.
Yvonne communiceert duidelijk over de vakanties en is ook flexibel met onze vakanties of wanneer Maxi om welke reden dan ook een keer niet mee kan.

Wij zouden iedereen hondenbezitter aanraden om hun trouwe viervoeter toe te vertrouwen aan Doggiewalk en Yvonne.

Carmen – Bodhi

Elke dag weer een feestje, samen met je hondenvriendejes uitgelaten ravotten. Als baasje geef ik Bodhi al ruim 12 jaar vol vertrouwen mee aan Yvonne. Zij is roedelleider, hondenmoeder en uitlaatservice ineen.

Suzanne en Freek – Lepke

Als jonge hond ging Lepke al regelmatig mee met Yvonne. Altijd kwam ze voldaan thuis. Op latere leeftijd ging ze nog af en toe mee en kwam weer thuis als een jonge hond.